HTML

Napi Konzultáció

Azoknak, akik szeretnének továbbra is konzultálni...

Friss topikok

Linkblog

Konzultáció a Bevándorlási Hivatalról

2011.06.28. 11:00 :: Napi Konzultáció

Vannak, akik szerint a Bevándorlási Hivatal rendkívüli módon csak azért tartott nyitva szombaton, hogy megkímélje a tibetieket attól, hogy munkaidőben kelljen megjelenniük ott, hogy válaszoljanak a rendkívül fontos és sürgős kérdéseikre. Mások azt mondják, hogy ez szánalmas és nevetséges magyarázkodás, és az ilyen diktatórikus módszerek akkor sem megengedhetőek egy demokráciában, ha valóban szükségünk van Kína segítségére. Ön mit gondol? 

web surveys

1 komment · 1 trackback

Címkék: tibet bevándorlási hivatal

A bejegyzés trackback címe:

https://napikonz.blog.hu/api/trackback/id/tr733019156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Renitensek 2011.06.28. 13:21:44

Az első meglepetések a monolitnak tűnő, eddig az abszurditásig fegyelmezett kormánytöbbségtől megtörténtek.A fideszes EP-képviselő Szájer József és a fideszes parlamenti honatya, Gulyás Gergely – igaz, egy civil szervezeten belül -  tiltakoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása